Translate

среда, 21 октября 2015 г.

Петиция - сбор подписей. Отслеживание украинских и других европейских посылок в США. Каждый голос важен!

Петиция! Сбор подписей, очень важно! Отслеживание посылок в США.

C октября 2015 г Почтовая Служба США (ЮСПС) прекращает возможность отслеживания посылок, направленных в США из Украины и большого ряда стран. Ознакомиться с официальной информацией от ЮСПС можно здесь:

about.usps.com/postal-bulletin/2015/pb22424/html/info_002.htm

Список стран, посылки из которых все-таки будут отслеживаться:

faq.usps.com/?articleId=1437076354655

Как мы видим, Украина не входит в список, как между прочим и соседняя Польша, Румыния, Болгария, Израиль... 



Кто пострадает от нововведений? Все, кто получает посылки в США, и кто отправляет из Украины. Это интернациональные семьи, а также онлайн продавцы из Украины, отправляющие свою продукцию в США.

Инициативная группа украинцев, работающих на всемирно известном ресурсе Этси, предлагает направить петицию руководству ЮСПС. Просим поддержки и распространения информации.

ССЫЛКА НА УКРАИНСКУЮ ПЕТИЦИЮ 


Написали обращение на страничку ФБ Укрпочты
www.facebook.com/ukrposhta/posts/1035726109800599

Сообщение для расшара в Google+
https://plus.google.com/u/0/wm/1/+AnastasiiaZalivan/posts/dcrH7M4CXFZ

Поддержите по возможности лайками, комментариями.

***

Oksana from SanaGem says

Перевод текста петиции, чтобы все знали, за что подписывались ))

пятница, 9 октября 2015 г.

Найпоширеніші помилки у вашому магазині на Etsy

Самые распространенные ошибки при открытии и ведении магазина - причины, по которым не будет продаж и поиск будет работать очень плохо, но их можно исправить! Как это сделать - читайте подробнее.

Перевод на русский translate.google.ru/ постим в переводчик мою ссылку на гайд, кликаем "перевести", жмем снова по ссылке и она откроется на русском.

Найпоширеніші помилки у вашому магазині на Etsy.

Дуже багато людей роблять однакові помилки, які на перший погляд неважливі, але можуть зіпсувати усі ваші мрії на продаж.

Як відкрити магазин без помилок

Існує мало інформації стосовно цих помилок, або вона застаріла. У цій статті я спробую пояснити те, про що маю уяву й мабуть, це комусь допоможе.

 

1. Помилка перша: двомовний магазин - "мене немає у пошуку".

Якщо в вас двомовний магазин, найчастіше це російська + англійська, потрібно уважно заповнювати дані у віконцях. Якщо ви напишете англійською текст у віконці Russian, його не буде помітно у пошуку. Також те саме з тегами - пошуковими словами. Для тексту та тегів на англійській існує інше віконце - English, тільки туди й потрібно писати текст. А у віконцях других мов прийнято писати текст-дубляж на тієй мові, яка є супутником, у нашому віпидку це російська. Якщо в вас немає віконця English, його потрібно умикнути. Далі про це буде нижче.

Але писати на російській на Етсі немає сенсу, бо тут свої через Етсі не купують майже ніколи, а якщо забажають, то напишуть вам й скоріше за все продаж буде за межамі Етсі - оплата банківською карткою й таке інше. Так що не марнуйте час й заповнюйте всі дані англійською.

Якщо у вас в опису товара є таке речення:

You're viewing this listing in its original language. Need help with translation?

Щоб побачити цей напис, треба переключити основну мову сайта на англійську - у самому низу сторінки є ця кнопка, поряд із валютою - якщо мова Етсі обрана російська, ви не побачите цей напис!

Це означає, що ви допустили дуже серйозну помилку. Ваш магазин не шукається по тегах та по опису. Покупці просто вас не бачать, який би шикарний товар у вас там не був. Так що так, негайно потрібно це виправити. Як? Це дуже просто:

Обрати мови додатково можна тут (верхня панель, значок хатинка - це ваш магазин):
Your shop ----> Shop Settings ----> Shop Languages ----> Additional Language Enrollment
  
Обираєте англійську. Після цього зайдіть у редагування товару й ви побачите, що з'явились 2 додаткові вікна - для опису та тегів. Туди потрібно писати всю інформацію. Далі потрібно відредагувати вручну усі ваші товари, тобто перенести дані у віконця для анлійської - бо Етсі нічого сам не перенесе, він тільки додає цю форму. Потім перевірте пошук - все повинно запрацювати як треба. 

Будьте уважні! 
Якщо ви реєструвались на англійській мові, то такої проблеми в вас не може бути, бо є тільки англомовні віконця. Це стосується тільки тих, в кого 2 мови або тільки російська без додавання англійської.

2. Помилка друга: Пейпал приймаю на свій пейпал акаунт або кредитну картку - "немає посередника". Україна не має повноцінного Paypal

Коли ви ставите засоби розрахунку, потрібно бути дуже уважним. Ви повинні чітко усвідомлювати, як же ви будете отримувати кошти за свої вироби. Але люди досить часто неуважні до цього й тиснуть усе підряд.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...